Primarul municipiului Galati, Dumitru Nicolae, a declarat ieri ca municipalitatea a ajuns la un acord cu o firma de constructii pentru a-i da un apartament nou, cu trei camere, campionului mondial la box Lucian Bute, transmite corespondentul NewsIn.

"Bute va primi un apartament cu trei camere, situat la etajul cinci al unui bloc amplasat pe faleza Dunarii. Compania de constructii va suporta o treime din costuri, iar Consiliul Local restul de doua treimi", a afirmat primarul Dumitru Nicolae. Potrivit edilului-sef, locuinta are 120 de metri patrati si este estimata la aproximativ 150.000 de euro. Bute, care provine din comuna galateana Pechea, se va putea muta abia din luna iunie a anului viitor, deoarece blocul este in constructie.

De asemenea, campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, va primi titlul de cetatean de onoare al municipiului Galati. Distinctia ii va fi inmanata la sfarsitul acestei luni, in timpul Serbarilor Galatiului, informeaza NewsIn.

La randul sau, Bute, boxeorul care este supranumit Mister KO, i-a acordat primarului Dumitru Nicolae o pereche de manusi rosii, cu autograful sau.

Primaria municipiului Galati a mai acordat si in trecut un apartament si titlul de cetatean de onoare halterofilului Valeriu Calancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.