Pentru meciul cu Albania, ultimul din preliminariile Euro 2008, Federatia Romana de Fotbal a pregatit un adevarat spectacol, dorind sa celebreze calificarea echipei nationale la un turneu final, dupa o pauza de sapte ani.

Miercuri, in ziua meciului, pe stadionul "Lia Manoliu" (fostul "23 August" se afla in fata ultimului eveniment, inainte de a fi demolat) va concerta trupa "Voltaj", spectatorii, precum si tricolorii se vor intilni cu Lucian Bute, noul campion mondial la box profesionist (versiunea IBF), iar firma "Dacia-Renault" va organiza o tombola, unul dintre suporteri urmind a cistiga un autoturism "Dacia Logan". Programul va incepe la ora 16.30, pe ecranul special amenajat la Peluza 1 (care va fi inchisa in totalitate pentru public) urmind sa fie prezentate imagini din jocurile disputate de nationala in cadrul acestor preliminarii. Dupa trei minute, pe scena amplasata in fata peluzei isi va face aparitia trupa Voltaj, imagini live ale concertului urmind a fi prezentate tot pe acelasi ecran. La 17.05, inaintea ultimei melodii din cadrul concertului, va urca pe scena si proaspatul campion mondial la box, Lucian Bute. Galateanul va merge apoi la vestiare, pentru a se intilni cu jucatorii echipei nationale.

Tombole: cinci tricouri si un Logan

La 17.15, cind pe teren va incepe incalzirea jucatorilor, la statia de amplificare a stadionului vor fi prezentate cele doua echipe, precum si lista tuturor fotbalistilor care au contribuit la obtinerea acestei calificari. La orele 17.25 si 17.35 se vor desfasura doua tombole, prima a FRF (miza fiind reprezentata de cinci tricouri ale nationalei), iar a doua a firmei Dacia, cu premiu un autoturism "Logan". Intrarea jucatorilor pe teren va fi marcata de o salva de tunuri de confetti, in culorile nationale, rosu, galben si albastru.

Se demonteaza o gradena de beton

Dupa incheierea meciului Romania - Albania, vor fi lansate artificii, iar firma "Max Boegl" va demara, simbolic, demolarea stadionului "National", prin demontarea unei gradene de beton. Partida Romania - Albania, din preliminariile Euro 2008, se va disputa miine, de la ora 18.00, pe stadionul "National" si reprezinta ultimul eveniment gazduit de aceasta arena inainte de demolare.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.