Fostul antrenor al Stiintei, in prezent la Gloria Buzau, spune ca nu vrea sa se razbune pe oficialii craioveni, chiar daca acestia l-au sicanat in ultimele luni de contract.

18 etape a fost Fane Stoica antrenor principal la Universitatea Craiova in sezonul 2006/2007. Dupa un inceput bun de mandat, in care a contabilizat trei victorii consecutive, “Mourinho” si-a cistigat simpatia publicului craiovean, dar si a colaboratorilor. Insa, mai mult decit atit, a reusit sa scoata Universitatea din zona retrogradarii, acolo unde o lasase trioul Stefanescu - Stinga - Ungureanu. Ulterior lucrurile au inceput sa scirtiie. In ultimele unsprezece meciuri la Craiova, Stoica nu a cunoscut victoria, inregistrind sapte egaluri si patru infringeri, parcurs care i-a grabit debarcarea de la Stiinta.

Domnule Stoica, cum vezi partida de la Craiova?

Va fi un meci greu, chiar foarte greu. Gloria Buzau vrea puncte, Universitatea, la rindul ei, vrea punctele. Cineva, insa, va trebui sa piarda.

Ai avut contestatari la numirea ca antrenor la Gloria. Care este atmosfera acum la Buzau?

Am fost contestat de citiva insi. Stii cum e la fotbal? Ca la politica. Unii sint cu tine, altii nu. Erau unii care vroiau alti antrenori de acolo din zona. Nu si-au vazut visul implinit si au facut si ei putina galagie. Oricum atmosfera e buna. Nu am de ce sa ma pling.

S-a spus ca exista o combinatie, ca Universitatea Craiova ar fi cedat punctele la Steaua, etapa trecuta, iar acum urmeaza sa le ia inapoi de la Gloria Buzau...

Astea sint nebunii. E o mare timpenie. Asemenea lucruri nu se mai fac in fotbalul romanesc. Nu inteleg aceste treburi, sint doar pure speculatii, iar cei care vor vedea meciul se vor convinge ca nu e vorba de asa ceva.

Cum crezi ca vei fi primit la Craiova?

Bine. Nu cred ca are cineva ceva cu mine. Eu mi-am facut datoria fata de Universitatea. Mi-am dat sufletul pentru aceasta echipa si am jucat doar pe teren. Suporterii craioveni nu au de ce sa ma conteste.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.