Ilie Balaci sustine ca Adrian Mutu este determinant pentru echipa nationala, insa crede ca ginerele sau, Eugen Trica, il poate inlocui cu succes in ultimul meci pentru campania de calificare la Euro 2008.

“Minunea blonda” din Banie este de parere ca, in meciul cu Bulgaria, Mutu ar fi marcat la una din ocaziile pe care le-au avut Nicolita sau Niculae.

-Cum vi s-a parut jocul nationalei cu Bulgaria?

-A fost un meci care nu a contat prea mult, tinand cont de faptul ca eram calificati. Totusi, am practicat un joc foarte bun la Sofia. Am avut o multime de ocazii, insa nu le-am fructificat cum trebuie. Parerea mea este ca nu ar trebui sa fim suparati.

I-a lipsit Mutu echipei nationale?

Mutu a devenit un jucator determinant pentru noi. S-a vazut ca a lipsit. Cu siguranta, ar fi marcat macar in una dintre ocaziile pe care le-au ratat Banel Nicolita sau Daniel Niculae. Urmeaza jocul cu Albania...

Nu este un meci usor, sa stiti. Nu trebuie sa judecam jocul Albaniei dupa meciul pe care l-au pierdut cu Belarus. Ar trebui sa invingem pentru a nu pierde primul loc in grupa. Eu sunt optimist, insa, si le sugerez albanezilor sa joace, miercuri, 1 solist la pariuri.

Este foarte posibil ca Eugen Trica sa fie titular...Decizia mai poate fi schimbata pana atunci. Mai sunt vreo doua zile. ii urez bafta daca va fi titular. A demonstrat ca este un jucator valoros si cred ca l-ar putea inlocui cu succes pe Mutu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.