Tricolorii au evoluat slab contra Bulgariei. Am pierdut primul meci din campania pentru Euro 2008 si sansa de a fi capi de serie in preliminariile pentru Mondialul din 2010. Selectionerul Victor Piturca a taxat jocul modest al elevilor sai.

Elevii lui Victor Piturca au intrat relaxati pe teren, si asa au stat pana la finalul meciului. Bulgarii au speculat apatia alor nostri si au obtinut un succes doar de moral. Selectionerul tricolorilor si-a certat rau jucatorii la final, mai ales ca acestia au stricat invincibilitatea nationalei in aceste preliminarii.

Daca ar fi castigat partida de sambata seara, impreuna cu alte trei puncte pe care ar urma sa le luam din intalnirea cu Albania, programata miercuri pe stadionul National din Complexul "Lia Manoliu" (18:00, TVR1), ar fi insemnat ca Romania termina campania aceasta neinvinsa si automat ar fi intrat in urna a 2-a valorica la Euro 2008 si ar fi devenit cap de serie pentru viitoarele preliminarii ale Mondialului din 2010, din Africa de Sud.

Acum insa, aceste sanse s-au diminuat considerabil. in acest moment, am cazut in urna a 3-a si exista riscul sa ajungem chiar in a 4-a daca nu castigam cu Albania. Nici in cazul preliminariilor pentru CM 2010 nu stam deloc bine. Ca Romania sa fie cap de serie avem nevoie miercuri de victorie, Croatia sa piarda in Anglia, iar Grecia sa nu castige in Ungaria.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.