Reveniti in tara dupa intreruperea campionatului in Ucraina, Mircea si Neli Lucescu au fost recent oaspetii lui George Copos, la o cina in patru. intalnirea a avut loc la hotelul Athne Palace din centrul Capitalei.

Oamenii care au creat Rapidul modern aducand primul titlu de campioni pentru suporterii giulesteni, dupa 30 de ani, au servit impreuna masa la restaurantul hotelului Athenee Palace. Lucrurile stau bine atat la Rapid, cat si la sahtior Donetk, care e aproape de o calificare in “optimile” Ligii Campionilor.

Asa ca nici pe Copos, nici pe Lucescu nu i-a impiedicat nimic sa uite de necazuri si sa se gandeasca la planurile de viitor. Subiectul discutiilor au fost afacerile, dar si Razvan, antrenorul dorit cu insistenta de Cristi Borcea la Dinamo cat si de Gigi Becali la Steaua.

Dupa cateva ore petrecute impreuna, cele doua familii au iesit foarte fericite din incinta hotelului, tinandu-se de poante chiar si inainte sa se urce in masinile personale. Cristiana, sotia sefului de la Rapid, pare ca a uitat si ea de aventura lui George cu secretara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.