Fundasul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Cristian Chivu a declarat vineri ca meciul cu Bulgaria din preliminariile EURO 2008 va fi tratat de ambele echipe cu multa seriozitate si ca tricolorii vor sa castige pentru a-si respecta blazonul, informeaza NewsIn.

"Nu este un meci amical, e unul oficial, chiar daca e o partida fara miza. Suntem pregatiti si trebuie sa ne respectam blazonul, palmaresul, pentru ca suntem totusi echipa nationala de fotbal a Romaniei", a declarat Cristian Chivu, in cadrul conferintei de presa care a avut loc dupa antrenamentul oficial al primei reprezentative.

Fundasul nationalei s-a referit si la conflictul care s-a creat inaintea partidei, intre romani si bulgari: "Noi, jucatorii nu ne-am certat niciodata cu presa bulgara, a fost doar un dialog mediatic intre jurnalistii din cele doua tari. E problema ziaristilor cum rezolva aceasta problema".

Cristian Chivu a tinut de asemenea sa precizeze ca tricolorii au fost bine primiti la hotelul unde au fost cazati: "Nu ne-au otravit mancarea, ne-au dat apa din belsug, am fost primiti bine, totul este in regula".

Meciul Romania-Bulgaria se va desfasura maine, de la ora 18:00 , pe stadionul Vasil Levski din Sofia si va fi transmis in direct de catre TVR 1. Partida va fi arbitrata de o brigada din Austria, condusa de Konrad Plautz, care va fi ajutat la cele doua linii de Egon Bereuter si Markus May, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.