Fostul proprietar al clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, a declarat ca in momentul in care i-a predat clubul actualului patron, Adrian Mititelu, nu a incasat nimic in schimb.
"Bunica mi-a zis un lucru: calul de dar nu se cauta la dinti. El zice ca era vorba despre o benzinarie, dar si aceasta era pierduta de catre Mititelu. Am luat acea statie peco prin retrocedari, ba mai mult aceea intra ca datorie in urma cesionarii unui post de televiziune. Mititelu si-a dorit echipa pentru ca lui ii place fotbalul. Puteam sa-i dau echipa poate pe bani lui Netoiu ori altora. Eu am pierdut din fotbal bani multi si nu mai doream sa raman in acest fenomen. Din cauza fotbalului m-am ales cu multe probleme, insa sa nu se mai vaite Mititelu ca plateste din cauza altora, pentru ca si eu am platit dupa altii", a declarat Dinel Staicu, fostul numar unu din Banie.

Mititelu spune ca Staicu minte


In replica la declaratiile facute de Staicu, Adrian Mititelu a precizat: "Daca este adevarat ce a spus Dinel Staicu, atunci e clar ca omul vorbeste prostii. Uita acum cine a platit zecile de miliarde la Fisc? Sau banii pe Chivu? Ori lui Barbagallo? Sa va spuna Ovidiu Costesin, care acum e la Steaua, cate nopti nu a dormit din cauza datoriilor lasate de Dinel Staicu. E un mare mincinos". Directorul executiv al clubului Universitatea Craiova, Lucian Mitu, declarase marti ca s-au platit datorii de peste 1,5 milioane de dolari de la preluarea clubului din Banie de catre Adrian Mititelu, datorii care nu erau cunoscute in momentul achizitionarii clubului fanion al Olteniei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.