Asa a explicat antrenorul-jucator al lui FC Vaslui decizia de a-si incheia cariera de international, dar nu a exclus sa evolueze pentru clubul sau in cupele europene.
Dorinel Munteanu a sustinut ieri anuntata conferinta de presa in care si-a confirmat decizia de a-si incheia cariera la echipa nationala, unde detine recordul de selectii, 134. "Orice inceput are si un sfarst, ca si jucator. Este un moment greu, trebuia sa iau aceasta decizie odata si odata. Imi amintesc de prima mea selectionare pentru meciul cu Norvegia din '91, a 100-a selectie in 2001 si cea de-a 134-a, care a fost recent. Ma incearca un sentiment confuz si nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu trist. Trebuia sa fac diferenta intre a vrea si a putea. Trebuie sa multumesc echipei nationale, mi-a oferit momente de bucurie, fericire, pentru ca majoritatea anilor i-am trait in fotbal si m-am daruit acestui sport. Dar trebuia sa fac o diferenta intre munca mea la club, ca antrenor si jucator si echipa nationala si nu puteam ca la o varsta asa frumoasa, la 40 de ani, sa fac fata pe toate fronturile", a spus Munteanu, care a mentionat ca nu se retrage definitiv ca jucator.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.