Alex Ferguson si sotia sa, Cathy, au participat la o receptie organizata la hotelul londonez Grosvenor House in scopuri caritabile, in cadrul careia a avut loc si o licitatie. Pentru a avea acces la eveniment, cei doi au platit aproape 900 de euro. La receptie a fost prezent si Eric Cantona, care a incercat sa cumpere la licitatie un tricou cu numarul 7 pe care l-a purtat in perioada cand evolua la Manchester United, dar sotia lui Ferguson a oferit o suma mai mare, care s-a ridicat la 25.000 de euro.

"A fost foarte amuzant. Ar fi trebuit sa vedeti fata lui Fergie (n.r. - Alex Ferguson). Cathy era hotarata sa il invinga pe rivalul ei la licitatia pentru tricou, Eric, iar in cele din urma el a renuntat, cand suma licitata a ajuns la 25.000 de euro. Toata sala radea in hohote", a declarat o persoana care a participat la receptie. In cadrul evenimentului, Alex Ferguson (63 de ani) a fost recompensat cu un premiu pentru intreaga activitate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.