Tineret : Romania – Malta, maine, ora 18:00, la Piatra-Neamt

Selectionerul Emil Sandoi considera ca sistemul de calificare face ca drumul spre turneul final al CE din 2009 sa fie foarte anevoios.

Chiar daca Romania are sanse reale de a termina grupa a 10-a de calificare pe primul loc, in detrimentul reprezentativei Frantei, antrenorul tricolorilor mici, Emil Sandoi, nu-si face inca iluzii.

REtINUT. “Formatiile cla­sate pe primul loc in grupa plus cele mai bune patru echipe de pe locul secund vor sustine jocuri de baraj in urma unei trageri la sorti si, practic, in afara Suediei, care este deja calificata din postura de echipa-gazda, la turneul final vor mai ajunge doar sapte reprezentative dintr-un total de 55. De aceea consider ca este foarte, foarte greu sa te califici la Campionatul European chiar si daca te impui in grupa din care faci parte”, a declarat selectionerul nationalei noastre de tineret.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.