Vasile Turcu a confirmat, ieri, ceea ce deja se stie: Walter Zenga mai ramine antrenor la Dinamo doar pina in luna decembrie.
Turcu a precizat pentru "NewsIn" ca in luna decembrie "se va face o analiza si se va trage linie", dupa care se va lua decizia finala. "Noi sintem Dinamo, sa nu se uite acest lucru, si daca am anunta miine ca vrem antrenor, am avea 1001 de oferte. Intr-adevar, daca eram o echipa de Liga a II-a poate ca eram disperati si cautam antrenori, dar chiar crede cineva ca Dinamo nu mai prezinta interes? Sa fie clar, si eu si Cristi Borcea si domnul Badea am spus ca in iarna se va trage linie si se va lua o decizie, pina atunci nu se intimpla nimic cu Walter Zenga, indiferent de rezultatele din ultimele patru etape. Nu poate fi soare tot timpul, mai e si furtuna si ceata", a declarat Turcu.

Oficialul dinamovist a comentat si afirmatia presedintelui Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, care a confirmat faptul ca a fost contactat de clubul Dinamo pentru a-l ceda pe antrenorul Ovidiu Sabau: "Eu am un mare respect pentru Jean Padureanu, dar nu am vorbit cu el despre Ovidiu Sabau si nici nu am cunostinta ca ar fi facut-o vreunul din actionari. Noi avem antrenor sub contract. Dinamo nu e in criza de antrenor, care e problema? Cine a spus ca Dinamo cauta antrenor? Nu l-am auzit nici pe Cristi Borcea, nu am auzit nici in sedinta CA sa vina cineva cu o propunere, pentru ca nu sintem in criza de antrenor. Acum se face prea mare presiune pe Zenga, dar nu i-a pus nimeni in vedere sa plece. In fotbal orice, antrenor are un contract si niste conditii, iar daca nu si le indeplineste, atunci pleaca. Nu s-a pus problema sa facem o sedinta si sa cautam peste noapte antrenori, aceste speculatii care apar in fiecare zi nu fac decit rau, atit noua, actionarilor, echipei, cit si lui Walter. De toata aceasta situatie profita echipe precum CFR Cluj".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.