Suporterul lazial ucis duminica de un politist care incerca sa aplaneze o ciocnire violenta intre fani a fost condus ieri pe ultimul drum de intreg lotul lui Lazio si de numeroase personalitati ale Italiei.
Funeraliile lui Gabriele Sandri, fan al echipei Lazio ucis duminica de un politist, s-au desfasurat ieri intr-o biserica din Roma, in prezenta a mii de persoane, majoritatea tineri suporteri, intr-o atmosfera tensionata. Multimea a inceput sa aplaude la sosirea sicriului cu trupul neinsufletit al tanarului de 27 de ani la biserica San Pio X. Coroane de flori si esarfe ale cluburilor de fotbal se aflau pe treptele bisericii din cartierul Balduina, unde locuia tanarul suporter, printre acestea aflandu-se cele ale sefului politiei italiene Antonio Manganelli, si cele ale suporterilor de la Lazio Roma. Jucatorii echipei Lazio au intrat in biserica in aplauzele multimii, la ceremonie fiind prezenti printre altii si primarul Romei, Walter Veltroni, ministrul Infrastructurii, Antonio Di Pietro, dar si capitanul rivalilor de la AS Roma, Francesco Totti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.