Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat ieri ca echipa sa trebuie sa invinga pe Poli Iasi, sambata, daca doreste sa mai aiba sanse la titlu. "Iasiul a jucat foarte bine impotriva Rapidului, cu agresivitate, cu un sistem bun. Nu ne este teama de Poli Iasi, dar stim ca vom avea un meci greu, iar pentru a avea sanse la castigarea campionatului e foarte important sa invingem sambata", a afirmat Andone.

Antrenorul a mentionat ca nu-l intereseaza daca Semeghin si Iordache, trimisi la echipa a doua pentru indisciplina, si-au cerut sau nu scuze, deoarece cei doi fotbalisti au facut un lucru nepermis si nu mai vrea sa discute cu ei. In alta ordine de idei, Andone a afirmat ca nu va participa la mitingul ce va fi organizat de Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania pentru inlaturarea lui Mircea Sandu de la conducerea FRF si este posibil ca nici jucatorii dinamovisti sa nu participe.

In ceea ce priveste partida sustinuta de Romania impotriva Macedoniei, Andone a afirmat ca tricolorii au facut un meci slab. "N-a fost un meci foarte reusit, dar importante sunt cele trei puncte care ne pastreaza sansele mici pe care le mai avem. Bine ca mai avem sanse, ca daca pierdeam sansele noastre de calificare chiar erau nule. Asa, mai avem putine sanse pe care trebuie sa le jucam pana la capat. Sunt sigur ca Piturca va reconstrui echipa nationala cu meciuri puternice. Urmeaza partida cu Olanda si, daca castigam, se poate intampla orice", a mai afirmat tehnicianul dinamovist.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.