Intr-un interviu acordat, ieri, agentiei "NewsIn", Gigi Becali a declarat ca sase fotbalisti vor fi vinduti in iarna, lotul Stelei urmind a se intari cu doi jucatori "de valoare, din strainatate".

Pe de alta parte, daca luni seara afirmase ca "s-a dus titlul", Becali a revenit, ieri, mentionind ca inca mai spera in cistigarea campionatului: "Eu am glumit, tot la titlu tintesc. Pe CFR Cluj, doar eu ii pot opri, dar trebuie bagati multi bani la echipele cu care vor juca ei. Se poate intimpla ca eu sa ii opresc pe CFR si Rapidul sa ia campionatul. Dar, sa fie clar, doar daca ma voi ocupa eu de CFR, ii pot opri din drumul spre titlu! Recunosc, insa, ca niciodata nu am trecut prin asa ceva".

Gigi Becali: "Cred ca sintem in cea mai critica perioada de cind am venit eu la Steaua"

Gigi Becali simte ca i-a ajuns cutitul la os: "Cred ca sintem in cea mai critica perioada de cind am venit eu la Steaua. Asta e, anul acesta este unul pierdut. Mergem inainte, ce sa facem? Am vorbit cu Giovani (n.r. Ioan Becali) si cu alti impresari spanioli si le-am spus ca vreau sa imi aduca doi jucatori de valoare, un atacant si un mijlocas. Intiietate are atacantul, pentru ca nu avem pe cineva care sa bage mingea in poarta. Voi aduce doi fotbalisti valorosi din strainatate, voi da afara sase fotbalisti si vom trece peste criza de acum".

Muresan: "Daca Gigi Becali spune ca stimuleaza adversarele noastre,eu il cred"

Presedintele liderului CFR Cluj, Iuliu Muresan, spune ca il crede in stare pe Gigi Becali sa dea bani advesarilor intilniti de CFR. "Sint declaratii iresponsabile. Nu este fair-play sa spuna asa ceva, iar lucrurile astea nu se fac. Nu vreau sa mai comentez ce spune Gigi Becali. Poate o sa se ajunga iar la situatii cind o sa alerge dupa jucatori cu sacosa de bani ca anul trecut. Nu stiu concret nimic, dar daca Gigi Becali spune ca stimuleaza adversarele noastre, eu il cred", a declarat Iuliu Muresan. Presedintele CFR-ului continua sa afirme ca si pina acum adversarele gruparii ardelene au fost stimulate: "N-am dovezi concrete, dar ar fi existat formatii care au jucat impotriva noastra pe prime foarte mari. De unde erau banii, nu stiu, dar e un pic suspect. Fotbalistii sint prieteni intre ei si vorbesc, iar eu am aflat primele pe care le iau adversarii nostri. Sint de 10.000, chiar si de 20.000 de euro la unele echipe. Eu nu presupun nimic, nu cunosc nimic concret, dar e suspect ca sint bonusurile astea asa de mari".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.