Surprinzator sau nu, criza Stelei din Liga se extinde ingrijorator si in intrecerea interna, unde, dupa 14 meciuri jucate, se situeaza pe un neverosimil loc 7, cu doar 25 de puncte, la 14, 6 si, respectiv, 4 “lungimi” distanta de podiumul clasamentului, ocupat, in ordine, de CFR Cluj, Unirea Urziceni si Rapid.
Ce se poate intelege de aici? Ca gruparea din Ghencea si-a cam luat gandul de la titlu, iar asta nu o spunem noi, ci insusi finantatorul Gigi Becali, care, vazand neputinta lui Dica&comp. din restanta etapei a 5-a, de luni seara, contra Pandurilor (cu elevii lui Lacatus apostrofati vehement la vestiar de proprii fani, dupa evolutia execrabila, incheiata cu un neasteptat 0-0), a admis ca acest sezon este ratat pentru formatia sa. “Gata, nu mai avem nicio sansa la titlu! Visati? La revedere! Daca vedeam ca echipa joaca ceva, mai ziceam, dar asa, la revedere! Anul asta terminam pe locurile 7-8, pentru ca nu meritam sa jucam in cupele europene”, a recunoscut Gigi, care a mai adaugat ca doar el poate stopa ascensiunea CFR-ului, dar ca “sunt necesari multi bani pentru stimularea adversarilor ardelenilor”


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.