La Dinamo, cand e sa se aleaga praful se alege definitiv.

Dupa un sezon euforic, a urmat prapastia. De la ratarea accesului in grupele Ligii, cainii au mers din esec in esec. Chiar in anul in care echipa campioana are acces direct la masa bogatilor, titlul s-a departat aproape ireversibil de soseaua stefan cel Mare.

Mai grav pentru alb-rosii e ca tocmai oficialii clubului si-au luat gandul de la a mai ajunge din urma pe CFR Cluj.

“Matematic, nu am pierdut lupta pentru titlu, dar daca e sa ne gandim realist, sunt prea multe puncte distanta fata de prima clasata”, a spus antrenorul Walter Zenga.

Presedintele executiv, Cristi Borcea, altadata responsabilul cu optimismul in Groapa, apreciaza ca tehnicianul italian mai pastreaza ceva sperante, dar nu pare a fi de aceeasi parere.

“Ma bucur ca Zenga e un luptator, dar echipa CFR e greu sa mai fie prinsa. Matematic se mai poate, dar au avantajul unui program mai usor”, a declarat Borcea.

Dupa infrangerea din derbyul cu Rapid, Dinamo mai are o ultima sansa in acest an, de a mai repara ceva. Daca mai e posibil ca in soseaua stefan cel Mare sa se indrepte lucrurile. Peste doua etape vine meciul cu Steaua, care trece printr-o perioada la fel de neagra precum a cainilor.

“Pentru dinamovisti, derbyul cu Steaua a fost intotdeauna mai important decat cel cu Rapid. Va fi un derby de Liga, de locul doi”, a adaugat Cristi Borcea, confirmand ca nu se mai gandeste la titlul de campion.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.