Victoria la limita, cu 1-0, in fata Universitatii Craiova, nu a fost de ajuns pentru a linisti spiritele in Ghencea.

Marius Lacatus spune ca apatia elevilor sai este cauzata de oboseala acumulata in ultima perioada si a marturisit ca de multe ori cu greu alege primul “unsprezece”.

Elevii lui Marius Lacatus au parut ca trag de ei la toate fazele si ca se multumesc cu scorul fragil care se regasea pe tabela. Fiara a gasit si o explicatie pentru apatia jucatorilor pe care ii pregateste.

“Sunt probleme cu jucatorii, pentru ca acestia acuza o stare de oboseala fizica si psihica. Sunt multe momente in timpul jocului cand nu mai stiu pe cine sa bag in teren, sa dau un plus de prospetime. Jucam luni din nou si avem acest ritm infernal chiar din vara”.

Lacatus, care si-a auzit numele scandat din tribune pe tot parcursul jocului, a declarat ca stie care este solutia pentru a-i face pe fani sa vina din nou in Ghencea.

“Sunt sigur ca rezultatele si jocurile din ultima perioada au creat o nemultumire in randul suporterilor, dar eu vreau ca, in momentul in care vom ajunge la sfarsitul acestui tur, sa fim la o diferenta mica de primele clasate, si apoi suporterii vor reveni la stadion”.

Steaua asteapta oferte

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a recunoscut ca mai multi jucatori din lotul ros-albastrilor sunt vizati de cluburi straine importante:

“Este posibil ca Barcelona sa se intereseze de Dorin Goian, dar deocamdata la noi la club nu a ajuns nimic oficial. si Emeghara e dorit de foarte multe echipe, pentru ca e un jucator bun”.

Lacatus: "Sunt tabacit"

Tehnicianul stelist a comentat si faptul ca fanii craioveni i-au adresat injurii pe parcursul meciului:

“Sunt tabacit, sunt obis-nuit. Mi-as dori ca si jucatorii nostri sa treaca peste momentele grele, cand nu sunt aplaudati, si sa isi demonstreze adevarata valoare”.

Dorel Stoica (Universitatea Craiova):

“Dupa cum joaca acum, cred ca Steaua nu merita sa fie pe podium. Dintre toate echipele favorite la titlu, cei mai buni mi s-au parut cei de la CFR Cluj, normal, pentru ca ne-au batut cu 3-1, dar si Rapidul joaca frumos”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.