Oficialul federal spune ca nu exista favoriti la castigarea drepturilor TV pentru meciurile Nationalei, dar admite ca un trust cu mai multe statii are un avantaj
"Ceea ce ma intereseaza este ca pe langa echipa nationala sa promovam si celelalte echipe nationale. Si de aceea e normal ca un trust cu cat mai multe televiziuni are un avantaj. Dar asta nu inseamna ca a si castigat. Sunt doua lucruri distincte, doua lucruri total diferite si cred ca e foarte important sa stii ca un meci al echipei nationale face audienta la orice post de televiziune. Dar sunt zeci, sute de emisiuni, de stiri, care pot sa promoveze si mai bine echipa nationala de seniori si celelalte echipe nationale. Vreau sa va asigur inca o data de corectitudinea in ceea ce priveste drepturile TV", a spus Lupescu, acuzat in ultima perioada ca incearca sa dirijeze meciurile Nationalei spre ProTV.

Intrebat ce va alege FRF intre o promovare mai buna a tuturor echipelor nationale si o oferta financiara substantiala, Lupescu a raspuns: "Oferta financiara si promovarea trebuie sa fie cat de cat apropiate". Lupescu sustine ca FRF este o institutie privata care nu este obligata sa organizeze vreo licitatie pentru vanzarea drepturilor de televizare a partidelor echipei nationale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.