Dupa doua infrangeri consecutive, in Liga lui Mitica si Liga Campionilor, Steaua traieste cu emotii intalnirea din Ghencea, din aceasta seara, cu Univ. Craiova. Nici nu s-a instalat bine pe banca Stelei si Lacatus are probleme.

Daca la primul joc, cel cu Otelul, tribunele au fost mai pline ca de obicei, dupa infrangerea de la Timisoara si mai ales in urma rezultatului slab cu FC Sevilla, fanii s-au departat si mai mult de Ghencea. E un motiv in plus pentru ca Steaua sa sufere cumplit. Nejucand nimic si tratand de sus orice meci nu se poate face performanta.

Lucrul acesta il stie toata lumea, mai putin fotbalistii care au ramas datori vanduti unui public care a cantat si atunci cand ar fi trebuit sa huiduie. A indurat cu intelepciune orice calcai de prost gust si asteapta pe mai departe o revenire a echipei care in acest moment pare sa fi uitat in ce tricouri se imbraca.

Craiova vrea sa bata

Energizati de ultimele nereusite ale Stelei si profitand de o revenire amplificata de numirea lui Nicolo Napoli in functia de antrenor, “juvetii”trag nadejdea unui rezultat favorabil in partida cu Steaua.

“La Steaua exista o presiune mare acum dupa infrangeri. Mai mult ca sigur se vor repezi asupra noastra ca sa incheie repede conturile. Depinde de noi daca vom sti sa facem abstractie de aceasta furie si, de ce nu, sa obtinem un rezultat frumos cu Steaua”, a spus Napoli. Steaua - Universitatea Craiova se joaca in aceasta seara de la ora 20.45.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.