Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, cea mai inalta instanta sportiva din Romania, a decis ieri sa ii reduca suspendarea de 22 de etape a lui Ionel Ganea la doar 16 runde, noua sanctiune fiind cea mai mica prevazuta de regulament pentru lovirea unui oficial.
Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, care activeaza in cadrul FRF, a decis ieri sa-i reduca suspendarea lui Ganea, jucator legitimat la Poli Stiinta Timisoara. Acesta fusese pedepsit de precedentele comisii, cea de disciplina si cea de apel, cu 22 de etape de suspendare si cu o amenda de 14.000 de RON. Atacantul banatenilor a fost sanctionat atat de drastic dupa ce, la meciul cu Rapid, din etapa a 5-a a Ligii I, l-a agresat fizic pe asistentul Dorin Mudura, cel care semnalizase o lovire la Sapunaru, faza care i-a adus eliminarea. Ganea l-a strans de fata pe Mudura, l-a lovit cu genunchiul peste picioare si cu pumnul in spate, incercand sa-l tranteasca la pamant, l-a tras de tricou, fiind cu greu oprit de mai multi coechipieri. La cinci minute dupa producerea incidentului, Ganea a incercat sa intre din nou pe gazon, insa a fost oprit de coechipierul sau Peter Omoduemuke si de oamenii de ordine. In conditiile noii sanctiuni, care este definitiva, intrucat CAF este ultima instanta sportiva din Romania, Ionel Ganea ar putea reveni pe teren in runda a 21-a, adica in luna martie a anului viitor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.