Antrenorul lui Sahtar este convins ca fiul sau nu va accepta o oferta de la Dinamo, care i se pare fireasca, in conditiile in care Lucescu jr. "este un antrenor de succes".
Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar Donetk, s-a aratat ieri sigur ca fiul sau, Razvan, nu va parasi divizionara secunda FC Brasov pentru a da curs unei oferte venite de la Dinamo, in cazul in care Walter Zenga va fi demis. "Din tara nu stiu foarte multe, ma intereseaza doar ce face Brasovul. Este singura echipa pe care o urmaresc. E normal sa se vorbeasca despre Razvan la Dinamo. Asa e tot timpul, pentru ca Razvan este un antrenor de succes. Nu stiu daca este o solutie pentru Dinamo, dar stiu foarte bine ca nu va pleca de la Brasov. Din cate stiu eu este un om de cuvant si nu va pleca de la Brasov", a declarat Mircea Lucescu pentru Mediafax. Cel mai valoros tehnician roman in activitate a comentat si situatia altui "fiu" de-al sau, Ioan Andone, apreciind ca acestuia i se datoreaza in proportie covarsitoare ascensiunea lui CFR Cluj. "Nu e vorba de valoarea jucatorilor, e vorba de organizarea jocului. Nu cred eu ca jucatorii portughezi care vin in Romania sunt superiori fotbalistilor romani. Acolo este mana lui Andone, ceea ce este foarte important. Jucatorii au fost si anul trecut, dar au avut nevoie de un antrenor care sa-i puna la punct", a mai spus Lucescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.