Biroul Federal al FRB a pus in aplicare decizia AIBA de a-i exclude din viata sportiva pe pugilistii Bogdan Dinu, Ronald Gavril si Iulian Stan
In urma scandalului declansat de "isprava" pugilistilor Bogdan Dinu, Ronald Gavril si Iulian Stan intr-un magazin din Chicago chiar in perioada Mondialelor, ieri dimineata, Biroul Federal al FRB a dictat masuri extrem de severe. Conform presedintelui FRB, Rudel Obreja (foto), federalii din ringul autohton au stabilit sa puna in aplicare decizia AIBA de a-i exclude din viata sportiva pe Dinu, Gavril si Stan. Totodata, BF a mai decis si demiterea colectivului tehnic al lotului tricolor, format din Relu Auras si Emil Popa, precum si desfiintarea lotului olimpic, urmand ca restul pugilistilor cu sanse de calificare la JO 2008 sa se pregateasca in centrele nationale.

"Analizand situatia exceptionala creata dupa intamplarile de la Mondiale, am decis excluderea din viata sportiva a celor trei pugilisti. De asemenea, am demis colectivul tehnic. Am regandit strategia, modul de a face performanta de aici inainte. Am desfiintat si lotul olimpic, pregatirea centralizata, si am optat pentru o pregatire pe centre nationale, la cluburi, urmand sa identificam si sportivii cu care sa atacam turneele de calificare la JO 2008, din februarie si martie, precum si antrenorii ce se vor ocupa de sportivi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.