Clubul iesean de fotbal se afla ntr-o criza profunda dupa ce a ajuns pe penultima pozitie n clasament. Actionarii nu “au acte” pentru club si, n plus, nregistreaza pierderi de patru milioane de lei.
Este vorba de un contract de asociere in participatiune incheiat intre Poli Iasi, Consiliul Judetean si Consiliul Municipal, in septembrie 2006. Contractul prevede ca Poli sa returneze toti banii primiti de la institutiile locale, numai Primaria trebuind sa incaseze aproximativ 1,5 milioane de lei. CJ trebuie sa incaseze si el un milion de lei noi, dar clubul nu are deloc bani. Una dintre variante este cea a vinderii de jucatori si actionarii cauta acum solutii pentru iesirea din criza. Victorel Lupu, directorul economic al Primariei, a declarat ca a primit recent deconturile de la conducerea clubului Poli Iasi, situatia pierderilor fiind foarte grava. “Clubul a inregistrat pierderi in perioada derularii contractului de asociere in participatiune si este dator Primariei cu 1,5 milioane de lei“, a declarat Lupu. Primaria ieseana are posibilitatea sa ex
ecute drepturile de reclama si publicitate, cele de televiziune, veniturile din vanzarea de bilete sau din vanzarea de jucatori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.