De cand CFR Cluj a preluat puterea in Liga I, orice derby interbucurestean a capatat o importanta deosebita pentru configuratia finala a clasamentului.
Polul de interes al etapei a 15-a din Liga I la fotbal, runda programata la sfarsitul acestei saptamani, este detinut de supermeciul Dinamo - Rapid, confruntare care va avea loc duminica seara, de la ora 20.30, in direct la Kanal D.

In jurul partidei din Soseaua Stefan cel Mare graviteaza nu doar atentia Capitalei, ci si a formatiilor din provincie, care ocupa in intregime podiumul clasamentului. Din momentul in care CFR Cluj a captat puterea in campionat, orice derby interbucurestean a devenit extrem de important. Cine castiga o astfel de partida ramane in cursa pentru titlu si, mai mult, o elimina pe cealalta. O remiza le atarna ambelor formatii un bolovan de gat, situatie care ii favorizeaza pe clujeni.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.