Campioana baschetului romanesc, CSU Ploiesti, a debutat cu mult noroc in Grupa C din ULEB Cup, echipa pregatita de Mladen Jojic reusind sa invinga pe teren propriu puternica grupare olandeza Hanzevast Capitals, cu 80-73, la capatul unei intalniri de infarct.
Prezenta in premiera intr-o cupa europeana de calibru, CSU Ploiesti a reusit, marti seara, sa paseasca cu dreptul in grupele ULEB Cup, inregistrand o victorie de senzatie in fata gruparii olandeze Hanzevast Capitals, cu scorul de 80-73, la capatul unei dispute in care oaspetii au condus ostilitatile timp de 35 de minute. Mult prea emotivi, desi au in lot jucatori cu o vasta experienta competitionala, ploiestenii s-au trezit condusi in prima parte a jocului si doar incapatanarea antrenorului Mladen Jojic de a nu ceda pana in ultima clipa a facut ca finalul sa apartina campioanei Romaniei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.