Accidentarea suferita la unul din antrenamentele nationalei nu ii va permite lui Oprita sa evolueze in aceasta etapa, revenirea sa fiind asteptata pentru meciul cu Gloria Bistrita sau cel tarziu pentru partida cu Dinamo. Tehnicianul echipei Steaua, Walter Zenga, a anuntat ca atacantul Daniel Oprita, care nu a mai facut deplasarea in Macedonia, cu nationala, a suferit o intindere musculara. Zenga a mai mentionat ca programul incarcat al formatiei sale ii dezavantajeaza si pe antrenorii de la Dinamo si Rapid. "Noi trebuie sa ne descurcam acum cu cinci meciuri in 15 zile. Mi se pare ca nici pentru Andone si nici pentru Lucescu nu e usor acest program", a precizat Zenga.

Revenind la diferendul pe care l-a avut cu patronul Gigi Becali, italianul a declarat: "Nu a existat nimic. Problema rezulta din faptul ca ziaristii au inteles gresit faptul ca am plecat direct in Italia de la Valencia, dar facusem acest program cu o luna in urma. Cineva a spus ca am plecat pentru ca m-am enervat", a subliniat Zenga, adaugand ca a plecat la Milano pentru a-si rezolva niste probleme personale. Referindu-se la cearta dintre patronul Gigi Becali si presedintele executiv Mihai Stoica, Zenga a spus: "Cine nu se cearta cu patronul? Dupa ce ai avut niste probleme, drumul trebuie sa continue pentru ca mai important este ca Steaua sa mearga mai departe. Eu pot sa stau aici 10 ani, un an, sase luni, patronul poate sa stea aici 20 de ani, dar cine ramane mereu sunt fanii. Ei trebuie respectati mereu de fiecare jucator care joaca 10 minute, un minut sau niciodata".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.