Dupa aproape trei saptamani de la operatia suferita, Diego Maradona a pierdut 11 kilograme si va slabi inca 40 de kilograme pana la sfarsitul acestui an, dupa cum a anuntat medicul fostului jucator. "Diego se simte foarte bine, el a slabit atat cat trebuia, sanatatea lui este buna si face exercitii fizice", a declarat Abraham Ganemque, unul din chirurgii care l-au operat la Cartagena pe 5 martie.

Ganemque i-a facut luni un control medical lui Maradona, inainte ca acesta sa plece in Venezuela, la invitatia presedintelui Hugo Chavez, un mare admirator al argentinianului. Maradona si-a petrecut Sarbatorile de Pasti in orasul columbian Cordoba, vizitand diverse obiective turistice, intalnindu-se cu prietenii si facand exercitii fizice. Inaintea operatiei de micsorare a stomacului, Maradona cantarea 121 kg, la o inaltime de 1,68 metri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.