Noua meciuri, cinci victorii si patru egaluri a inregistrat Dinamo in mandatul lui Walter Zenga. inca opt puncte pierdute, pe langa celelalte opt irosite sub comanda lui Mircea Rednic.

“Puriul” a ratat Liga, italianul n-a calificat echipa in grupele Cupei UEFA. Daca situatia in clasament nu se imbunatateste pana la finalul turului, ita-lianul ar trebui sa-si faca planuri pentru o vacanta de iarna prelungita si sa nu mai ia in calcul perioada de pregatire cu Dinamo.

Favoritul actionariatului este, in continuare, Razvan Lucescu, cel care a fost dorit cu insistenta si dupa plecarea lui Rednic.

Juniorul a refuzat atunci, motivand ca si-a luat un angajament fata de Ioan Niculae, anume acela de a promova pe FC Brasov in prima liga.

Dupa parcursul de pana acum al ardelenilor, acest obiectiv va fi, cel mai probabil, realizat practic din iarna, asa ca Lucescu poate merge linistit in soseaua stefan cel Mare.

Va cantari foarte mult si cuvantul lui Mircea Lucescu, antrenorul sahtiorului dorindu-si foarte mult ca fiul sa antreneze la echipa unde el a facut istorie, atat in teren, cat si pe banca tehnica. Totusi, Cristi Borcea, primul dintre contestatarii lui Zenga, spune ca in derby-ul de duminica, din “Groapa”, italianul nu-si joaca postul.

“Meciul cu Rapid este capital pentru Dinamo. Daca privim pozitiile in clasament ne putem da seama usor ca nu avem alta varianta decat victoria. Pentru Zenga meciul nu este capital, ci pentru echipa, care nu-si permite sa mai piarda puncte importante”.

Actionarii lui Dinamo au facut serioase economii la bugetul de prime, in acest sezon, pentru ca Niculescu si compania au ratat practic toate meciurile importante. Tocmai de aceea, sefii pun la bataie un bonus impresionant pentru partida cu Rapidul lui Mircea Rednic.

“Este o prima importanta, una foarte mare”, a confirmat Cristi Borcea, care s-a ferit sa dea cifre. Surse neoficiale sustin ca ar fi vorba de 100.000 de euro, cu aceeasi suma urmand sa fie premiata si o eventuala victorie in Ghencea.

Turcu: "Trebuie sa batem Rapidul"

Vicepresedintele CA al lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, marti, ca in partida cu Rapid de duminica nu urmareste decat victoria echipei sale si nu o razbunare pe Mircea Rednic, fostul tehnician al echipei din stefan cel Mare.

“Nu ne intereseaza nici o revansa fata de Mircea Rednic. Nu conteaza cine antreneaza la Rapid. Trebuie sa ne batem contracandidatele. il respectam pe Mircea Rednic, dar noi trebuie sa ne revansam fata de suporteri! Nu este vorba de nici o razbunare! Trebuie sa ne demonstram valoarea”, a declarat Turcu, pe site-ul oficial al clubului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.