Rar trece o zi fara ca patronul Stelei sa iasa la rampa cu cate un atac la adresa adversarilor sai.
Marti, de pilda, Gigi Becali, s-a luat din nou de vicepremierul George Copos. De altfel, rapidistul este una dintre "tintele" predilecte ale latifundiarului din Pipera. Totusi, nu cu mult timp in urma, impreuna, Becali, Copos si Nicolae Badea faceau front comun impotriva Ligii lui Dumitru Dragomir.

Alianta dintre "granzii" cluburilor bucurestene a durat putin, insa in peisajul fotbalului autohton "a dat" foarte bine. Cei trei au facut chiar si un pact, care continea si faptul ca nu se vor ataca, indiferent de subiect. In plus, pentru o perioada, sefii cluburilor Steaua, Dinamo si Rapid au vizionat impreuna meciurile importante disputate de echipelor lor. Amintim aici doar "dublul" Becali - Copos, la derby-ul Rapid - Steaua, sau prezenta lui Copos la partida Dinamo - Manchester United, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

RUPTURA

Insa, se stie ca o minune nu tine decat trei zile, astfel ca si alianta dintre conducatorii formatiilor din Ghencea, Giulesti si Stefan cel Mare s-a rupt foarte repede. Dupa destramarea intelegerii, finantatorul Stelei a pornit un atac dur la adresa lui Copos, suparat fiind ca rapidistul obtinuse o functie inalta in Guvern. "Ce pretentii sa ai de la un om pentru care cel mai important lucru este schiatul? Daca ar fi dupa mine, in loc sa-i dau o pereche de schiuri, i-as face cadou o pereche de catuse. Asta merita. O sa vada lumea ce fals si ipocrit este, iar daca in Romania s-ar pedepsi viclenia, Copos ar fi condamnat pe viata", spunea extrem de iritat Gigi Becali, intr-unul dintre "raidurile" sale adresate vicepremierului. Replicile patronului Stelei au continuat, insa de fiecare data George Copos s-a ferit sa-i raspunda.

TRADARE

La ultima Adunare Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal, Becali s-a luat iar de Copos, despre care a spus ca a "tradat" alianta lor. Prezent la sedinta la rugamintea lui Becali, seful lui Dinamo, Nicoale Badea, nu a dorit sa se alieze cu acesta, impotriva lui Copos. Imediat dupa Adunare, surpriza mare. Becali si-a revizuit atitudinea fata de vicepremier si nu a mai facut nici o afirmatie referitoare la tradarea acestuia.

CATUSE

Patronul "militarilor" a dat marti o noua dovada de "simpatie" fata de Copos. Intrebat daca i-ar face un cadou patronului de la Ana, asa cum a facut-o presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, Becali, iritat, a rabufnit: "Eu nu fac glume cu UTC-istii, cu comunistii. Eu sunt ursul, iar el doar un iepuras". Mergand mai departe, finantatorul Stelei a declarat ca va concura cu George Copos pentru achizitionarea hotelului Hilton. "Sa vedem daca acest comunist, Copos, mai poate sa faca smecheriile lui. Nu e deloc patriot. O sa ajunga cu catuse la maini", a spus Becali. Cum a obisnuit, rapidistul nu a dorit sa-i raspunda latifundiarului din Pipera, afirmand doar: "Eu nu vreau sa ma cocbor la nivelul lui Becali".

DINAMO LA RAND

De data aceasta, nu au scapat nici dinamovistii. Enervat la culme de amploarea "cazului Zenga", Becali a povestit cum tehnicianul Ioan Andone i-a marturisit ca si lui sefii ii impun sa foloseasca anumiti jucatori, doar ca in Soseaua Stefan cel Mare lucrurile nu se fac la vedere.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.