Principalul actionar al lui FC Rapid a declarat ca, in iarna, de la echipa antrenata de Rednic vor pleca doi sau trei jucatori si in locul lor vor fi achizitionati altii.
Reactia lui Copos a venit dupa egalul cu Urziceni, care a lasat Rapidul cu doar un punct in ultimele doua meciuri de acasa."Rezultatul este echitabil pentru ca Unirea e o echipa foarte buna. Dar in iarna trebuie sa renuntam la cativa jucatori, pentru ca nu se mai poate. Doi-trei vor pleca si vom aduce altii. Rednic, impreuna cu directorul tehnic Manea, vor decide cine pleaca si cine vine", a spus Copos, care a precizat ca in vederile clubului se afla deja cativa jucatori. "Deja ne uitam dupa cativa jucatori pe care sa-i aducem, dar acum nu avem ce face, mergem inainte", a adaugat Copos. Acesta crede ca Rapidului i-a lipsit foarte mult in linia de mijloc C. Lazar, care este accidentat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.