Fostul portar, care va ocupa o functie executiva la FC Steaua incepand cu finalul lunii noiembrie, a declarat ca este sceptic in privinta sanselor echipei de a reveni in plutonul fruntas in acest final de tur.
De asemenea, fostul antrenor al Stelei din '86, caruia i s-a propus functia de director tehnic, crede ca "ros-albastrii" sunt in criza.

"Sunt dezamagit de rezultat si de joc, ma asteptam ca Steaua sa nu piarda plutonul fruntas. Din pacate, ne indepartam de primele locuri. CFR poate fi ajunsa daca distanta la finalul anului nu va fi mai mare de sase puncte. Steaua a ajuns sa dea goluri doar din faze fixe, nu e bine deloc! Nu stiu ce se mai poate salva, poate o victorie cu Slavia si o calificare in Cupa UEFA", a spus Helmuth Duckadam. La randul sau, Emeric Ienei a spus: "Nu pot spune ca sunt total dezamagit, la Steaua multe lucruri trebuie puse la punct.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.