Boss-ul din Ghencea spune ca daca Steaua va mai fi furata de arbitri, ca la Timisoara, va retrage echipa pentru ca "Europa sa vada hotia din Romania!"

Finantatorul stelist a declarat ieri ca daca echipa sa va mai fi dezavantajata de arbitri cum s-a intamplat la meciul cu "Poli" Timisoara, din etapa a 14-a a Ligii I, scor 0-2, va retrage echipa de pe teren, precizand ca isi asuma raspunderea pentru un asemenea gest. "La Timisoara am avut parte de un arbitru talhar, hot! Ca nu dai doua penalty-uri, bun, nu le-ai vazut, dar sa anulezi un gol valabil, asta nu e de inteles, inseamna ca esti impotriva noastra, esti rau intentionat!", a spus boss-ul din Ghencea.

"Stiam de mult de relatia lui Augustus Constantin cu Timisoara, de relatia tatalui sau, Gheorghe Constantin, cu Timisoara, am zis: sa vedeti ca va fi impotriva noastra! Acum suntem si in noul G14 si, n-am mai spus-o pana acum, imi asum raspunderea, dar daca se mai intampla asa ceva, sa fim furati, scot echipa de pe teren, sa faca ocolul Europei, sa vada toti hotia din Romania! Iar eu cand spun, asa si fac! Daca va proceda Steaua asa, va avea un impact foarte mare", a mai spus Gigi Becali.

Dupa meciul de la Timisoara, Gigi Becali a declarat la "Fanatik Show" ca nu se astepta ca echipa sa sa piarda meciul cu "Poli" si a apreciat ca la gruparea din Ghencea sunt jucatori care nu au valoare. "Daca vrei sa castigi, trebuie sa intri motivat din primul minut! Cand in primele 20 de minute aia au sase cornere si tu nu ai nici o faza pe poarta, nu ai ce sa faci! Ne trebuie doi-trei jucatori, ne trebuie atacanti de valoare care sa marcheze, un mijlocas de valoare care sa dribleze! Nu sunt suparat pe Lacatus, ce vina are el? Nu sunt suparat. Stiu ce am, ei muncesc, dar atat pot!", a spus Gigi Becali. "Iacob vrea, dar atat poate. Daca nu pot Surdu si Croitoru, atunci sa joace Lovin, daca nu poate Nesu, atunci sa joace Petre Marin! Acum, ne-am convins si eu si Lacatus, ce poate fiecare. Este vorba de jucatori, nu au valoare si cu asta, basta! Iar Steaua nu are valoare la ora asta! In afara de Zapata, Goian, Dica, Emeghara, Ov. Petre, Lovin si Nesu, care mai au cat de cat valoare, in rest joaca turca pe sute de mii de euro!", a afirmat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.