Antrenorul de la Otelul a declarat sambata, dupa infrangerea de acasa cu Gloria Buzau, scor 2-3 ca ar fi un las daca ar renunta acum la postul de antrenor principal. "As fi un las daca mi-as face bagajele acum sa plec. Echipa este la greu, in iarna vom trage linie si atunci vom vedea ce este de facut", a spus Grigoras.

"Nu mai am cuvinte dupa aceasta infrangere. Nu avem nici o scuza si toti suntem vinovati. Din pacate, am plecat cu handicap inca din primul minut, au urmat alte mari greseli in faza de aparare iar la 0-3 era prea tarziu. Am spus inca dinainte de meci ca sunt blocat, nu stiu ce solutii sa mai aleg si asteptam acum pauza de iarna pentru a ne reveni", a mai spus Grigoras. Acesta si-a amenintat la pauza jucatorii ca ii va tine in cantonament pana la Craciun. "Desi i-am amenintat la pauza, nu sunt adeptul unei astfel de masuri. Jucatorii sunt deja sanctionati, joaca fara prime, mai mult nu putem face", a precizat Grigoras, care a mentionat ca in urmatoarea etapa si-ar putea "incalca principiile" si ar putea schimba sistemul de joc: "La Piatra Neamt cred ca o sa joc cu sase fundasi si cu patru mijlocasi, fara nici un atacant, poate asa ne iese ceva!". Grigoras a facut referire si la prestatia "centralului" Radu Petrescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.