Antrenorul iesean a declarat ca nu intentioneaza sa plece de la Politehnica, echipa aflata pe locul 15 in clasamentul Ligii I, precizand ca nu este "ordinar" ca sa procedeze astfel si ca el lupta "ca un vultur, nu ca o cioara"
"Eu n-am plecat de la Iasi cand m-a injurat lumea! N-am plecat cand am luat o piatra in piept! Ce-s prost sa plec? As putea astepta sa ma dea afara! Asa imi iau si eu bani si stau linistit pana la vara. Dar eu nu-s ordinar! Eu vreau sa stau la Iasi sa ma lupt. Eu sparg muntii pentru echipa asta, daca trebuie! Eu lupt ca un vultur, nu ca o cioara!", a spus Popa. Acesta crede ca pierde incercand sa nu jigneasca oamenii. "Multi mi-au spus ca noi nu ridicam ciocul! Noi nu punem presiune pe arbitri. De multe ori eu folosesc un ton umoristic ca sa nu jignesc pe cineva, in schimb altii pun tunurile pe arbitri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.