Cotidianul “O Jogo” scrie ca tehnicianul Ladislau Boloni este dorit de prese-dintele gruparii Sporting Braga, Antonio Salvador, pentru a prelua functia de antrenor, post ramas vacant dupa demiterea lui Jorge Costa.

Sursa citata mentioneaza ca infrangerea de sambata cu Leixoes, scor 0-3, ar putea accelera aducerea unui nou antrenor, in contextul in care echipa a fost condusa la partida din etapa a IX-a de interimarul Antonio Caldas.

“Pe lista de sase nume elaborata de Consiliul de Administratie pentru a fi contactate, exista un favorit indiscutabil: tehnicianul Ladislau Boloni. Oficialii lusitani vor sa-l aduca pe fostul antrenor al echipei Sporting Lisabona, care deocamdata este fara angajament, dupa o trecere scurta pe la AS Monaco, in sezonul trecut”, scrie “O Jogo”.

De asemenea, “Record” scrie ca Boloni ar putea prelua Sporting Braga chiar de saptamana viitoare, urmand sa pregateasca meciul cu Sporting Lisabona. Boloni e din aprilie antrenor al formatiei Al Jazeera din Emiratele Arabe Unite. Dupa noua etape din campionatul Portugaliei, echipa Sporting Braga ocupa locul 8, cu 11 puncte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.