Duelul dintre Zenga si Nicolo Napoli s-a terminat la egalitate, scor 1-1, ambii tehnicieni italieni aratandu-se multumiti de jocul echipelor.

Daca oltenii s-au mobilizat mai bine pentru a intrerupe seria de cinci ani fara victorie in fata lui Dinamo, in cealalta tabara jucatorii campioanei s-au daruit mai mult si pentru Zenga, Bergodi fiind vazut ca un posibil inlocuitor, in cazul unei infrangeri, pe “Ion Oblemenco”.

“Echipa a jucat bine, nu se pune problema ca Zenga sa plece. Suntem obligati sa batem Rapidul etapa viitoare”, a declarat Cristi Borcea la final. Walter Zenga a marturisit ca elevii sai au dat dovada de caracter.

“A fost un meci superb. Terenul a fost foarte greu, atmosfera incredibila. Dinamo a aratat caracter, mai ales ca am folosit o alta echipa fata de jocurile cu Timisoara si Urziceni. Acceptam rezultatul, e bine ca nu am pierdut. Avem opt zile sa pregatim in liniste meciul cu Rapid si sper sa invingem”, a tinut sa spuna Zenga.

De partea cealalta, Nicolo Napoli, antrenorul laudat dupa acest meci si de Ilie Balaci pentru modul in care a pregatit partida, a declarat ca jucatorii sai meritau sa in-vinga: “Cred ca Dinamo nu se astepta sa ne prinda intr-o forma asa de buna. Am facut o prima repriza de calitate, am marcat si am avut alte ocazii mari. Meritam victoria, dar am pierdut doua puncte pe fondul lipsei de concentrare din finalul partidei. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, l-a gasit vinovat pe arbitrul Lajos, pentru ca nu a acordat aut la faza golului lui Danciulescu.

“Am avut o posesie superioara. Astazi puteam sa batem. Lui Cristi i se parea ca este furat la Craiova. Au fost mici divergente intre noi, dar nimic grav. La faza din ultimele zece minute, cand Dinamo ne-a egalat, arbitrul in loc sa ne dea noua un aut, le-a acordat celor de la Dinamo. Cred ca daca un arbitru corect ar fi condus aceasta partida, la pauza aveam doi sau trei la zero”, a spus si Mititelu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.