Elevii lui Ioan Andone au reusit o alta victorie importanta, ieri, in deplasare cu FC Vaslui, scor 2-0, si se distanteaza din ce in ce mai mult de granzii echipelor din Capitala.

Oare cum mai poate fi oprita echipa CFR-ului? Aceasta este intrebarea pe care incep sa si-o puna suporterii echipelor din Bucuresti. Echipa condusa de Ioan Andone a obtinut o alta victorie importanta intr-o deplasare foarte grea.

Chiar daca a lipsit atacantul Fabbiani, a iesit in evidenta Trica, Semedo, Didi sau Culio, cum s-a intamplat si in intalnirea cu formatia fostului lor antrenor, Dorinel Munteanu. Clujenii au dat un alt test important prin care au demonstrat ca sunt o echipa care merita sa castige titlul in acest sezon, dand dovada de constanta in joc.

Trica a marcat un nou gol decisiv

Trica, in finalul primei reprize, si Culio ( 73), jucatorul chilian, care a fost intrebat de Andone la inceputul meciului cand va da un gol, au incheiat conturile la Vaslui. Echipa gazda nu l-a avut in zi mare nici pe cel mai curtat fotbalist al Ligii I, Marko Ljubinkovic, care a ratat doua sanse importante de a il invinge pe Nuno Claro.

“Am facut presiune pe adversar, dar am primit gol atunci cand nu ne asteptam. Clujul a dovedit ca merita sa castige campionatul, dar Iuliu Muresan a inceput sa devina din ce in ce mai penibil”, a declarat la final Dorinel Munteanu.

Scandal inaintea meciului de la Vaslui

Adrian Porumboiu le recomanda cluje-nilor, ca pe viitor sa nu se mai cazeze in Vaslui, la hotel de doua stele sau trei stele, fara sa anunte pe nimeni. Dupa ce echipa lui Andone a fost deranjata, sambata seara, de un grup de tineri vaslu-ieni, patronul Adrian Porumboiu sustine ca nici un membru al clubului moldovean nu a stiut ca CFR Cluj va fi cazata la Vaslui.

“Eu, pana la ora unu si jumatate noaptea, am stat la masa cu domnul Iuliu Muresan, Dragomir si Chivorchian, la nunta fetei lui Mircea Sandu. Domnul Muresan era langa, asa ca, daca aveau de gand sa doarma in Vaslui si sa beneficieze de liniste, ar fi putut sa imi spuna. Anuntam eu jandarmeria, sau le asiguram un hotel cu conditii mult mai bune. Eu stiam ca ei vor fi cazati la Iasi, cum au mai facut-o o data. Nu sunt de acord cu ce s-a intamplat, insa nici eu, nici nimeni din clubul nostru nu a stiut ca echipa CFR-ului se afla in Vaslui”, ne-a declarat Adrian Porumboiu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.