"Batem sigur, pentru ca ei au anuntat ca vor plati arbitrii doar din retur", a spus boss-ul din Banat
Presedintele lui "Poli" Timisoara a declarat ieri ca este sigur de victorie in meciul cu Steaua, din etapa a 14-a a Ligii I, si ca trei puncte castigate in fata "ros-albastrilor" vor atarna greu in economia clasamentului. De partea cealalta, managerul sportiv al gruparii din Ghencea crede ca Steaua trebuie sa-si vada doar de jocul ei la Timisoara si nu crede ca "Poli" poate fi considerata "o fiara ranita" dupa infrangerea de la Craiova.

"Nu exista favorita, dar noi vom castiga, deoarece acest meci va atarna greu in economia clasamentului. E parerea celor de la Steaua daca ei cred ca nu ne putem bate pentru titlu, ei au alte obiective, Liga Campionilor, noi sa castigm ce se poate castiga pe plan intern. Vreau sa castigam cele trei puncte, putem sa jucam si impotriva a 14, 15, 20, chiar daca arbitrii imbraca tricoul Stelei si dau in minge, nu ma intereseaza, vrem victoria, acesta e comandamentul nostru! Ma bazez pe faptul ca Steaua a anuntat ca va plati arbitrii doar din retur", a spus Iancu."Nu joaca Lacatus, el sta pe margine, plus ca n-a avut timp sa repare ce au stricat altii. Un egal nu m-ar multumi, egalul nu exista, vom juca si vom castiga", a adaugat Iancu. Replica lui Adrian Ilie a venit imediat: "Daca repetam jocul din meciul cu Otelul, n-avem cum sa nu obtinem un rezultat bun, adica victoria. Timisoara e echipa buna, de primele locuri ale clasamentului, dar eu cred ca e greu sa se lupte pentru titlu in acest an. Din ce am vazut, sunt in formare, la anul se pot bate pentru campionat, dar acum nu cred", a spus Ilie, care a mentionat ca pana acum a fost doar optiunea antrenorului ca Badoi si Cristocea sa nu intre titulari sau sa nu faca parte din lot, nefiind vorba de o intrare in dizgratie a acestora.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.