Atacantul roman al lui Stuttgart, Ciprian Marica, a fost subiectul unui atac din partea presei germane, care spune ca romanul nu a facut nimic pana acum ca sa merite suma platita pentru el precum si salariul pe care il primeste, informeaza “Sport Bild”.

“Marica, cel mai scump transfer al lui Stuttgart, a oferit mult prea putine campioanei Germaniei in schimbul salariului anual de 2,6 milioane de euro: nici un gol si doua pase decisive in noua meciuri - un bilant de-a dreptul dezolant”, a scris “Sport Bild” despre atacantul roman, care a revenit miercuri in meciul castigat de svabi cu scorul de 3-2 cu formatia de liga a doua SC Paderborn, intr-un meci din 16-imile Cupei Germaniei.

Atacantul roman a fost criticat voalat si de managerul general al lui Stuttgart, care conform lui Sport1 le-ar fi dat un ultimatum lui Ciprian Marica si brazilianului Ewerthon, jucatori transferati in aceasta vara, dar care au dezamagit la campioana Germaniei:

“Vom intari echipa in pauza de iarna, iar pentru unii jucatori din lotul actual va deveni foarte greu sa reziste, daca nu-si fac temele”. Marica a fost transferat de Stuttgart de la sahtior in aceasta vara, in schimbul sumei de opt milioane de euro, atacantul roman avand contract cu germanii pana in 2012.

"Stranierii" pentru Bulgaria

Selectionerul Victor Piturca i-a convocat pe Cosmin Contra (Getafe) si Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva) pentru meciurile pe care nationala Romaniei le va sustine in compania Bulgariei si Albaniei, in preliminariile Euro-2008, informeaza FRF.

Cei 12 jucatori care evolueaza in strainatate convocati pentru luni, 12 noiembrie, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia sunt urmatorii: Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax), Gabriel Tamas (Auxerre), Cristian Chivu (Internazionale), Razvan Rat (sahtior), Paul Codrea (Siena), Laurentiu Rosu (Huelva), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Florentin Petre (tSKA Sofia), Adrian Mutu (Fiorentina), Daniel Niculae (Auxerre) si Ciprian Marica (Stuttgart).

Meciul cu Bulgaria va avea loc la 17 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul “Vasil Levski”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.