Capitanul echipei nationale de fotbal a Coreei de Sud, Lee Woon-jae, si alti trei colegi din prima reprezentativa au fost suspendati pentru un an, dupa ce au recunoscut ca s-au imbatat intr-o noapte in timpul Cupei Asiei care a avut loc la Jakarta, informeaza NewsIn.
Portarul Lee, atacantul lui Middlesbrough Lee Dong-guk, Kim Sang-sik si Woo Sung-yong au plecat din cantonamentul echipei dupa ce Coreea a pierdut cu scorul de 1-2 meciul cu Bahrain, desfasurat la 15 iulie.
Federatia Coreeana de Fotbal (KFA) a precizat ca respectiva intamplare a afectat reputatia fotbalului din aceasta tara. "Este dezamagitor, pentru ca acest tip de comportament a fost creat de capitanul echipei. Ca membru al consiliului KFA, regret ca trebuie sa anunt ca au fost suspendati", a declarat astazi, seful comitetului tehnic al federatiei, Lee Kap-jin.

Capitanul Lee trebuie sa efectueze si 80 de ore de munca in folosul comunitatii, iar ceilalalti fotbalisti vor lucra cate 40 de ore fiecare. Lee a declarat dupa ce a fost suspendat ca a vrut doar sa le creasca moralul colegilor sai dupa infrangerea suferita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.