Patronul Universitatii a declarat dupa victoria cu 2-1 din meciul cu "Poli" Timisoara ca "centralul" Teodor Craciunescu a dezavantajat clar gazdele la meciul de miercuri seara si a precizat ca va merge la Mircea Sandu cu inregistrarea fazelor controversate
"Toata stima pentru Craciunescu, dar fiul sau, Teodor, ne-a dezavantajat clar: penalty neacordat si cartonas rosu care nu trebuia dat! Poate ca a facut pentru ca atat poate. O sa fac o caseta si o sa merg la Mircea Sandu. Nu se poate asa ceva!", a spus Mititelu.

Reactia sefului din Banie vine la doar cateva zile dupa ce Comisia de Apel a FRF a redus suspendarea portarului Mircea Bornescu de la sase etape la doar una, fiind posibil ca Mititelu sa-i intoarca astfel "favoarea" sefului de la federatie, aflat de mai mult timp in conflict deschis cu Ion Craciunescu, tatal lui Teodeor. De altfel, chiar inainte de meci, conducerea lui "Poli" a contestat dreptul de joc al lui Bornescu, dupa ce boss-ul de pe Bega, Marian Iancu, a spus ca Mititelu a intrat in "Cooperativa"! "De-aia nu mai pot! Am inteles ca este suparat ca as fi intrat in <<Cooperativa>>. Nu am intrat in nici o <<Cooperativa>>, insa Iancu a inceput sa faca in ultimul timp niste lucruri foarte murdare, demne de echipele din Bucuresti. Timisoara seamana mai mult cu Bragadiru! Probabil si-ar fi dorit ca in aceasta seara sa apere Banica in locul lui Bornescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.