Fundasul Stelei este preferat de selectionerul Nigeriei, germanul Berti Vogts, pentru a-l inlocui pe jucatorul lui Olympique Marseille, Taye Taiwo

Prestatiile bune avute in tricoul Stelei l-au adus pe Ifeanyi Emeghara in atentia selectionerului german al „vulturilor", Berti Vogts. Fundasul de 23 de ani a fost convocat pentru partidele amicale cu Australia si Elvetia pe 17 si 20 noiembrie.

Conform cotidianului nigerian „This Day", stelistul il va inlocui pe fotbalistul lui Olympique Marseille, Taye Taiwo, care nu traverseaza o perioada prea buna. „Emeghara este vazut drept omul care va concura cu Taye Taiwo pentru un post de titular pe partea stanga a apararii.

Taiwo a fost criticat pentru prestatiile slabe din ultimele intalniri. Vogts, desi i-a luat apararea, este ingrijorat de forma slaba a acestuia si si-a indreptat privirea spre jucatorul care evolueaza in Romania", a scris cotidianul nigerian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.