"FRR isi exprima regretul in legatura cu incidentul petrecut. Speram ca politia sa gaseasca vinovatii. Este pacat ca imaginea tarii noastre este umbrita de astfel de evenimente, inaintea unui meci international. Chiar daca rusii ne sunt adversari duminica, Federatia Romana de Rugby doreste sa ajute delegatia Rusiei cu echipament", se arata in comunicatul publicat pe site-ul FRR.

Marti seara, dupa antrenament, sportivii rusi au lasat in holul hotelului din Complexul Studentesc Tei ghetele si o parte din echipamentul de antrenament. Ulterior, a fost o pana de curent, moment in care au disparut 9 perechi de ghete de joc, o serie de incaltaminte sport si echipamentul.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, niciun reprezentant al delegatiei Rusiei nu a depus plangere in acest sens."Politistii Sectiei 6 s-au sesizat din oficiu si au facut cercetarea la fata locului", a precizat Ciocan.

Partida dintre Romania si Rusia, din cadrul Cupei Europene a Natiunilor, este programata duminica, de la ora 13:00, pe Stadionul Arcul de Triumf.