Problemele de arbitraj avute de Rapid in cele 12 etape de campionat, scandalul continuu cu galeria, dar si intarirea rivalelor in absolut toate compartimentele l-au determinat pe George Copos sa incerce o mutare spectaculoasa.
Patronul giulestenilor vrea sa dea o mare lovitura prin cooptarea in actionariatul clubului a omului de afaceri Nicu Gheara. In ultima perioada, apropierea dintre cei doi este tot mai vizibila. Saptamina trecuta, Copos a facut primul pas, prin urmatoarea declaratie: "Sint gata sa vind o parte din actiunile Rapidului. Am auzit ca Nicu Gheara ar fi dispus sa vina linga mine, iar eu nu am nimic impotriva". La ultima partida a "feroviarilor", derbiul pierdut cu CFR Cluj, scor 1-2, Nicu Gheara s-a aflat in tribune si a urmarit meciul impreuna cu George Copos. Dupa incheierea partidei, atacantul "visiniilor" din anii `80 a declarat ca-i acorda patronului rapidist tot sprijinul de care dispune: "Copos este cel mai bun administrator al clubului. Il sustin moral". Neoficial, Copos i-ar fi propus lui Nicu Gheara vinzarea a 49% din actiunile FC Rapid, discutiile dintre cele doua parti fiind in plina derulare. Ramine de vazut daca se va realiza, pina in final, "mariajul" Rapid - Gheara, stiut fiind faptul ca George Copos accepta cu greu oameni cu personalitate puternica in preajma sa.Laurentiu Teodorescu


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.