Ca niciodata, inceputul actualului sezon este marcat de scandaluri.

In aceasta dimineata, de la ora 3.00, in direct la Boom Sport One, campioana en-titre din NBA, San Antonio Spurs, a deschis sezonul 2007-2008 cu un meci pe teren propriu contra celor de la Portland Trail Blazers. in acest an, toata lumea va fi cu ochii pe cei de la Spurs, care vor incerca sa castige doua titluri la rand, performanta pe care nu au reusit-o niciodata in istorie.

Pana acum, San Antonio a castigat titlul in 1999, 2003, 2005 si 2007, iar in aceasta editie se va baza pe acelasi cuplu Tim Duncan - Tony Parker. Chiar daca multi se asteapta ca Chicago Bulls sa fie principala adversara la titlu a celor de la Spurs, surpriza ar putea-o reprezenta Boston Celtics, care s-a intarit serios cu Kevin Garnett si Ray Allen.

Insa, toate acestea au trecut in plan secund, majoritatea cluburilor fiind ingrijorate mai mult de arbitri decat de adversari. Asta dupa ce, in editia trecuta, Tim Donaghy a demisionat din NBA in urma unei anchete a FBI care a stabilit ca arbitrul a pariat pe mai multe meciuri, incluzand si jocuri la care a oficiat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.