Unirea Urziceni va incerca in partida de astazi cu campioana Dinamo sa reediteze evolutia si rezultatul obtinut impotriva marii rivale a "cainilor", Steaua, ialomitenii invingand cu 1-0 o echipa care in acel moment era pregatita de Gica Hagi.
"Englezii" lui Dan Petrescu sunt surpriza placuta de pana acum a campionatului, aflandu-se pe pozitia a doua, cu 26 de puncte din 12 partide jucate. Construita dupa chipul si asemanarea antrenorului, Urziceniul joaca un fotbal frumos, demonstrand ca merita sa fie in partea superioara a clasamentului. De cealalta parte, Dinamo vrea sa "repare" egalul de acasa cu Timisoara lui Uhrin Jr., Niculescu si compania venind la Urziceni cu gandul numai la victorie.

Partida va putea fi urmarita pe National TV, incepand cu ora 15. O alta disputa interesanta va fi cea dintre Universitatea Craiova si Poli stiinta Timisoara, un derby al echipelor cu nume din provincie. Oltenii au neaparata nevoie de victorie pentru a "evada" din subsolul clasamentului, in timp ce "violetii" isi doresc continuitate in rezultate. Antena 1 va transmite in direct aceasta partida, incepand cu ora 20.30. Iata si celelalte dispute ale acestei zile: Poli Iasi - FC Vaslui, ora 16.45, TVR, Ceahlaul - Gloria Bistrita, 18.30, Telesport, si Steaua - Otelul Galati, ora 20.30, Kanal D. Acest ultim meci va marca debutul celui mai iubit dintre stelisti, Marius Lacatus, pe banca tehnica a vicecampioanei Romaniei, "militarii" fiind la al treilea antrenor in actuala stagiune fotbalistica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.