Au castigat in trei un campionat, acum se bat pentru altul cu trei echipe diferite

In 2003, Razvan Lucescu (vicepresedinte), Mircea Rednic (antrenor) si Ioan Ovidiu Sabau castigau impreuna cel de-al treilea titlu din istoria Rapidului. Drumurile lor au luat de atunci trasee nebanuite.

Lucescu Jr. a bifat ca antrenor cel mai bun traseu european al Rapidului. A parasit clubul lui George Copos, scarbit de politica manageriala a acestuia. Vesnic nemultumit si mereu dator fata de jucatori, Copos si-a pierdut unul dintre cei mai loiali angajati pe care i-a avut vreodata. Razvan Lucescu si-a dat acordul de principiu pentru a antrena din sezonul viitor pe Politehnica Timisoara, club la care va fi urmat de fostul presedinte giulestean Gheorghe Dinu, zis "Vama". Marian Iancu, presedintele Consiliului de Administratie al Politehnicii, a refuzat sa faca publica numirea noului antrenor, lasandu-i acestuia onoarea de a se declara "polist" cu acte in regula. Lucescu va castiga la Timisoara aproximativ 200.000 de euro pe sezon, cu aproximativ 60.000 de euro mai mult decat incasa Gheorghe Hagi, fostul antrenor. La acest salariu, cel mai mare din competitia interna, se vor adauga bonusurile pentru indeplinirea obiectivelor.

Craciunescu, pus pe liber

Gheorghe Dinu va ocupa functia de presedinte executiv al Politehnicii. in aceste conditii, Ion Craciunescu va fi pus pe liber pana la reunirea lotului de jucatori. intre "Vama" si fostul mare arbitru international exista chiar un proces penal, dupa ce Craciunescu l-a acuzat pe acesta intr-o emisiune televizata de apartenenta la fosta politie politica.

Sabau, recomandat de rezultate

Locul lui Razvan Lucescu pe banca tehnica a Rapidului va fi luat de Ioan Ovidiu Sabau. Multi cred ca Sabau a fost numit la recomandarea lui Jean Padureanu, bun prieten cu Copos, dar lucrurile nu stau chiar asa. Activitatea sa la Gaz Metan Medias si apoi la Gloria Bistrita il recomanda ca fiind un tehnician competent.

Batalii alb-visinii

Sezonul 2006-2007 va fi deosebit de interesant si prin prisma razboiului dintre trei fosti performeri ai aceleasi echipe. in urma cu trei ani, "trioul" format din Razvan Lucescu, Mircea Rednic si Ioan Ovidiu Sabau a pus umarul la castigarea celui de-al treilea titlu din istoria Rapidului. Acum, vor fi adversari din postura de antrenori. Politehnica Timisoara, Dinamo si Rapid se vor bate pentru un singur prim loc in viitoarea editie de campionat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.