Nume sonore din fotbalul romanesc, printre care Gheorghe Hagi, Gica Popescu, Nicolae Dica si Bogdan Lobont au venit duminica dupa-amiaza, la Pitesti pentru a-si lua ramas bun de la Printul din Trivale, Nicolae Dobrin, informeaza NewsIn.

Pitesteanul Nicolae Dica, jucator la Steaua Bucuresti, portarul echipei nationale, Bogdan Lobont (Dinamo Bucuresti) si fostii fotbalisti Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu s-au inchinat emotionati si cu lacrimi in ochi in fata catafalcului acoperit cu flori al lui Dobrin. "Regele" Hagi nu s-a sfiit sa se aplece si sa sarute mana Gascanului. "Este trist si greu sa vorbesti despre Dobrin in aceste momente. El a plecat, dar a lasat in urma lui ceva care va ramane pentru totdeauna", a declarat Hagi despre idolul sau. Si Gica Popescu a fost la fel de emotionat: „A plecat dintre noi unul dintre cei mai mari fotbalisti. Un om iubit de toata Romania. Pacat ca Dumnezeu nu a tinut cont de aceste lucruri".

Sute de oameni s-au asezat, de duminica dimineata, la coada sa-i aduca un ultim omagiu fostului mare fotbalist, Nicolae Dobrin, informeaza NewsIn.

S-au aflat de asemenea la Pitesti pentru a-l onora ultima data pe Dobrin si presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, seful Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, precum si alti oameni de fotbal: Nicu Gheara, Ionut Lupescu, Florin Prunea, Ilie Balaci.

La Pitesti a fost prezent ieri, pentru o scurta vizita si presedintele Traian Basescu care a declarat ca, moartea lui Dobrin aduce un mare gol in fotabalul romanesc. "Pentru noi cei care am iubit fotbalul Dobrin ne va lipsi”, a declarat presedintele Basescu.

In aceasta dimineata insa, in jurul orei 10:00, pelerinajul la catafalcul lui Dobrin se incheie pentru a incepe ceremonia de inmormantare a marelui sportiv.

Nicolae Dobrin va fi inmormantat in aceasta dupa-amiaza la cimitirul Sfantul Gheorghe din Pitesti. Slujba de religioasa va avea loc chiar pe stadionul care ii poarta numele.

Dupa slujba, sicriul cu trupul lui Nicolae Dobrin va fi purtat de sportivi intr-un ultim tur al stadionului. Cortegiul funerar va porni apoi spre cimitirul Sfantul Gheorghe, aflat la cateva sute de metri distanta de stadion, informeaza Realitatea.

Zeci de oameni au venit si in aceasta dimineata sa isi ia ramas bun de la Nicolae Dobrin. Printre ei, fosti colegi de echipa sau simpli admiratori ai celui care e considerat de multi cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.