Oltchim a invins aseara cu 33-30 pe Viborg, cea mai puternica echipa a lumii, in primul meci din grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin

Elevele lui Gheorghe Tadici au debutat in Grupa D a Ligii Campionilor cu o victorie de prestigiu in fata formatiei daneze Viborg, considerata cea mai mare forta in handbalul feminin de club.

Partida a fost echilibrata, dar elevele lui Gheorghe Tadici au avut aproape tot timpul avantajul pe tabela. La pauza, valcencele conduceau cu 18-15 si se anunta o repriza a doua extrem de diputata. Viborg a revenit in minutul 44, cand tabela indica 24-24, dar valcencele au preluat din nou conducerea.

Finalul a fost incendiar, danezele reusind sa egaleze din nou, 30-30, cand mai ramasesera patru minute de joc. Doua reusite ale Ionelei Galca si doua parade excelente ale Talidei Tolnai au decis meciul. Oltchim a mai reusit sa inscrie o data in ultimul minut prin aceeasi Galca si a stabilit scorul final 33-30 spre bucuria celor 2.000 de spectatori care si-au incurajat in permanenta echipa in Sala Traian din Ramnicu Valcea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.